Magyar Nokia 8110 4G szoba/Hungarian Nokia 8110 4G discussion room

Sziasztok! Ez a csevegőszoba a magyar Nokia 8110 4G tulajdonosok táborát igyekszik segíteni a Nokia Community oldalán.

Magyar Nokia 8110 4G szoba/Hungarian Nokia 8110 4G discussion room

Sziasztok!
Ez a csevegőszoba a magyar Nokia 8110 4G tulajdonosok táborát igyekszik segíteni a Nokia Community oldalán. Segítsük egymást, hogy mindenkinek örömteli legyen a Nokia 8110 4G mindennapi használata.
A csevegőszoba fenntartásáról a Nokia World Hungary multiplatformú rajongói közösség gondoskodik.
Kérünk mindenkit, hogy egymást tisztelve beszélgessetek és legyetek tekintettel egymásra, hiszen nem mindenki születik technikai zseninek ;)ur message

Comments

 • Tooomas Tooomas
  ✭✭  / 
  Remélem a Nokia is nézi ezt a fórumot.
  Sajnos a legutóbbi frissítés óta megjelent 3 demó játék plussz a twitter is ami nem eltávolítható a rendszerből. Momentán nekem egyikre sincs szükségem így nem lenne baj ha ezek eltávolíthatóak lennének. Azonkívül nincs nagy bajom a készülékkel eddig megfelelően teszi a dolgát. Mondjuk érdekes egy politika a cég részéről hogy rátukmálnak ilyen programokat az emberre. Jó persze lehet hogy a kutyának nem kellene ha nem lenne fölerőltetve a rendszerbe. De ha már megvettem a készüléket akkor hagy döntsem már el én hogy mi legyen rajta az alap dolgokon kívül. A nokiának meg a rendszer hangolásával kellene jobban foglalkozni nem az ilyen app beépítgetéssel. Valószínű hogy aki ilyen telefont vesz az nem akarja az ömlesztett androidos reklámokkal teli appokat és nyűgöket látni. Ezen az áron már lehet droidos cuccot venni és lehet vele bohóckodni. De azért aki egy egyszerű telefont akar minden sallang nélkül , használható rendszerrel és megbízható működéssel akkor ezt se válassza? Oké legyen értesítés az ilyen app-okról valami útonmódon de nem kell egyből beleintegrálni a rendszerbe , majd akinek kell az feltelepíti.
  Bocsánlat a hosszúra nyúlt monológomért.
 • Tooomas Tooomas
  ✭✭  / 
  Megérkezett Magyarországra is a V16 frissítés.
  Facebook megy WhatsApp  elérhető a Store-ban.
  Észrevétel hirtelen annyi hogy a fönti ikonsoron nem jelzi már ki az üres sim helyet.
  A beépített játékok továbbra sem eltávolíthatóak sajnos.
  Hirtelen ennyi észrevétel amint lessz több jelzem.
 • Bakodi Bakodi
   /  edited May 2019
  Helló! Nekem olyan kérdésem volna, hogy a google mapsben van-e már esetleg hang alapú keresés? Az az egyetlen oka, hogy nem vettem meg, mert ez hiányzott belőle. Régebbi szoftveren néztem kíváncsi vagyok él e már ilyen feature. Köszi!
Sign In or Register to comment.