Uploading images from mobile app

How do I upload pictures from mobile app on the forums? Clicking on choose file does nothing.

Uploading images from mobile app

navs navs
✭✭✭  / 
How do I upload pictures from mobile app on the forums?
Clicking on choose file does nothing.
And that webview implementation in the app isn't pleasing why not make a good app version of the forum?

Best Answer

  • arttuaa arttuaa
    Staff member  /  edited November 2018 Accepted Answer


    Picture of a parrot from my phone. Fix for this coming up in the next release :)

Answers

  • naufrago naufrago
    ✭✭✭✭  / 
    Hi there. I have mentioned this bug in another thread together with screen orientation glitch.
    Now that screen orientation is solved, it's better to keep this post update for this issue.

    It is not possible to attach any file or photo when using support app.

    I checked app permissions; support app has many permissions enabled, but does have access to storage. Attaching screenshots fyi.




  • naufrago naufrago
    ✭✭✭✭  / 


    This image is uploaded using in-app forum access. Seems the bug is gone.
    Thanks @arttuaa
  • navs navs
    ✭✭✭  /  edited December 2018
    I couldn't upload yet. Maybe updates are yet to reach.. Thanks anyways.

    Update: Just got an update. I could upload images but the signing in overlay just pops in once I select an image.
  • naufrago naufrago
    ✭✭✭✭  /  edited December 2018
    Yes @navs , you are right.
    Still some bugs & glitches exist in support app.
    I have received agent error, which reads only supports chrome & firefox, etc. something. I missed the error before I took a screenshot.

    Here I managed to get a screenshot


    To get this error
    1. Open support app, click community forum
    2. Go to edit my account which requires log in verification
    3. Try logging in using google account
    4. Ooops 
  • navs navs
    ✭✭✭  /  edited December 2018
    naufrago said:
    Yes @navs , you are right.
    Still some bugs & glitches exist in support app.
    I have received agent error, which reads only supports chrome & firefox, etc. something. I missed the error before I took a screenshot.

    Here I managed to get a screenshot


    To get this error
    1. Open support app, click community forum
    2. Go to edit my account which requires log in verification
    3. Try logging in using google account
    4. Ooops 

    @naufrago
    Could be an Oauth API config issue. It does not identify this as one of the allowed user agents (like Gecko, Thunderbird, etc) to use this Oauth service.
    It needs some backend tweaking. @arttuaa would know it better than us.
Sign In or Register to comment.