Line breaks do not display once posted.

Can't think of this is new but posted several times in developer preview forum and each comment has had new lines/line breaks removed so the posts are just continuous blocks of text.

Line breaks do not display once posted.

shandroid shandroid
✭✭  /  edited August 28
Can't think of this is new but posted several times in developer preview forum and each comment has had new lines/line breaks removed so the posts are just continuous blocks of text.
To show what I mean, i started a new line for this sentence.

There should be a line space between this sentence and the previous one.


And 2 lines between this sentence and and the previous one.

If the line breaks show on this one I'm going to look stupid and feel confused...

Comments

  • shandroid shandroid
    ✭✭  /  edited August 22
    Also can't seem to edit posts
  • madbilly madbilly
    ✭✭✭✭  /  edited August 28

    I've noticed this problem too. It's been around for a long time and I haven't found a fix. I think that it's a problem with how the software interprets the CR and LF special characters, which are used differently on Windows and Unix-like systems. But we've never had any feedback or a fix for it (as far as I've noticed).

  • omissis omissis
     / 

    As far as I could experience, the issue happens from mobile only, on my PC (Win 10 1803, Edge) forum works fine except that it needs a long moderation time to show forum entries if you try to attach links or pictures.

  • madbilly madbilly
    ✭✭✭✭  / 

    The long moderation time is only due to the fact that there is only one moderator and it's totally understandable that they want to have weekends and holidays!

Sign In or Register to comment.